Simposium DEF

Simposium DEF

Data: 16 de novembre

Acte: Simposi Anglès per a Fins Específics i Anglès per a Fins Acadèmics. Nous Horitzons / ESP and EAP in Spain: New Horizons

Lloc: Sala de Graus Germà Colón de la Facultat de Ciències Humanes i Socials.

Horari: 9-20 hores

Descripció:

Este simposi, organitzat per l’Institut de Llengües Modernes Aplicades de la Comunitat Valenciana (IULMA) en la seua seu UJI i amb la col·laboració del Grup d’Investigació Educativa CLHIO de l’UJI, s’adreça al professorat que imparteix docència en anglès a la seva aula i a estudiantat de grau, màster i doctorat interessat en noves metodologies d’ensenyament en contextos multilingües, aspirant a ser un punt de trobada per a tothom.

El simposi es presenta com una oportunitat de reflexió en l’aplicació de l’anglès a l’aula universitària en les diferents branques de coneixement des de la ciència i la tecnologia, passant per l’economia, l’anglès legal o l’anglès per a les humanitats i les ciències socials.

També ens agradaria donar a conèixer a la comunitat universitària les tasques que des de l’Institut Interuniversitari IULMA i més concret des de la seua seu UJI estem realitzant. Treball que volem compartir amb vosaltres i que ens conegueu com a institut d’investigació que està a l’abast de tota la comunitat universitària UJI.

Comptarem amb la presència d’acadèmics experts en l’Anglès per a Fins Específics i per a Fins Acadèmics de tota Espanya i per descomptat de la Comunitat Valenciana que tractaran de donar una visió actual de l’anglès en el món acadèmic i de l’evolució de l’anglès dintre de l’aula des de la perspectiva del professorat i de l’alumnat presentant fins i tot propostes pràctiques per a l’aula amb la realització d’un workshop.

La inscripció és gratuïta mitjançant el següent formulari:

PROGRAMA

09:15-09:30 Reception: Sala de Graus Germà Colón, FCHS.

09:30-10:15 Opening session and presentation of IULMA-UJI academic and research events. (IULMA-UJI director: Begoña Bellés-Fortuño, Universitat Jaume I institutional vicerector and GENTT Research group director: Isabel García Izquierdo, Head of English Department and GReSCA Research group director: Ignasi Navarro i Ferrando)

10:15 – 11:45 PLENARY TALK: Dr. Inmaculada Álvarez de Mon Rego (Expert on English for Specific Purposes). Universidad Politécnica de Madrid. Department of Linguistics Applied to Science and Technology. Title: Everything is ESP, but does anyone know?

11:45 – 12:15 Coffee break

12:15-12:30 Professor Francisco Yus Ramos. Universitat d’Alacant. Department of English Studies. Title: A review of today’s IULMA and its ESP research

12:30-13:15 Professor Marisa Carrió Pastor. Universitat Politècnica de València. Department of Applied Linguistics. Title: What does ESP actually represent?

13:15 – 15:30 Lunch

15:30 – 17:30 WORKSHOP. Dr. Ana. M. Sevilla Pavón (Universitat de València) Expert on Computer-Assisted Language Learning (CALL).

Limited seats, registration needed. The workshop will take place at the computer laboratory: HA0208AI, 2nd floor. FCHS.

Title: Enhancing Languages Learning with Digital Storytelling.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *