EnTR.3Des de l’IULMA (Institut Interuniversitari de Llengües Modernes Aplicades), tenim el plaer de comunicar-vos que estem organitzant un congrés internacional de traducció especialitzada titulat “EnTRetextos”, que tindrà lloc a València entre el 27 i el 29 d’abril de 2016. A continuació teniu l’enllaç a la web del congrés EnTRetextos amb tota la informació i la petició de propostes.

 

 

NOTÍCIA PUBLICADA EN ADEIT

Els desafiaments de la Traducció, a debat en un congrés internacional a València

Analitzar la revolució que ha experimentat la professió de la traducció en els últims anys serà l’objectiu del Congrés Internacional de Traducció EnTRetextos que se celebrarà a València el proper mes d’abril.

La irrupció de les noves tecnologies i l’era digital estan darrere de molts dels canvis que ha sofert la professió, que ha passat d’un àmbit restringit com a textos jurídics, econòmics o científics a una camp molt més ampli que inclou sectors com l’editorial, el periodístic o l’audiovisual, segons expliquen des de l’organització del congrés, que coordina la professora de Filologia Anglesa i Alemanya i directora de l’Institut Interuniversitari de Llengües Modernes Aplicades (IULMA), Francisca Suau.

La irrupció de les noves tecnologies i l’era digital estan darrere de molts dels canvis que ha sofert la professió

Entre el 27 i el 29 d’abril, la seu d’ADEIT acollirà la celebració d’aquest congrés, que organitza IULMA en col·laboració amb la Universitat de València, la Universitat d’Alacant, la Jaume I de Castelló, la Xarxa de Traductors i Intèrprets de la Comunitat Valenciana, la Generalitat Valenciana i el Ministeri d’Economia i Competitivitat.

La lingüística aplicada a la traducció, la recerca, la docència de la traducció, les noves tecnologies i les seues aplicacions a la traducció i la professió del traductor especialitzat són alguns dels temes sobre els quals pivotarà el congrés i els abstracts, que poden presentar-se fins a finals del mes de novembre.

L’escriptora i traductora per a Espanya de Joc de Trons, Cristina Macía, serà una de les conferenciants plenàries

L’escriptora i traductora per a Espanya de Joc de Trons, Cristina Macía, serà una de les conferenciants de les sessions plenàries, a més del traductor especialitzat en videojocs Pablo Muñoz, el director de la revista Méta i professor de la Universitat de Montréal (Canadà) George Bastin, i la professora emèrita de la Universitat de Tübingen (Alemanya) Christiane Nord.

Més informació:
congresos.adeituv.es/entretextos
Facebook del congrés

Notícia publicada: 17/07/2015

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *