Seu de l’IULMA a Alacant

Universitat d’Alacant

Edificio Nuevos Institutos, Parque científico
03080 Alicante
(Alicante) España

Telf: 96 590 95 79

La millor forma d’accedir al Campus de Sant Vicent és a través de l’Autovia del Mediterrani A-7/E-15 (eixida 70). La carretera N-330 connecta Madrid a través de la vall del Vinalopó. La carretera N-332 enllaça les localitats de la costa mediterrània amb Alacant. La línia de ferrocarril Madrid-Alacant disposa de l’estació d’Alacant -Terme (RENFE) en l’Av. de Salamanca. El Ferrocarril de la Generalitat Valenciana (FGV), el popular “Trenet”, enllaça Dénia i Benidorm amb l’estació de la Marina, al costat de la platja del Postiguet. Les línies d’autobús urbà que connecten Alacant amb el Campus de Sant Vicent són la 24, 36 i 37, amb parades establides en diversos punts.


Vegeu el mapa més gran


 

Seu de l’IULMA a Castelló

Universitat Jaume I

Facultat de Ciències Humanes i Socials
Universitat Jaume I
Av. de Vicent Sos Baynat s/n
12071 Castelló de la Plana
Espanya


 

Seu de l’IULMA a València

Universitat de València

A la seu de València es pot arribar amb cotxe a través de l’autopista AP-7, des de Barcelona, Castelló i Alacant. Des de Barcelona, Castelló, tot just entrar a València, a la dreta, està l’Av. Blasco Ibáñez, i a uns 500 metres, la Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació.

També es pot arribar amb metro, utilitzant la línia 3, des de l’Estació de Renfe (Estació del Nord) , baixant en la parada FACULTATS, sítia en Blasco Ibáñez.

Contacte Seu València:

Adreça:
Despatx 065, sexta planta,
Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació
Av. Blasco Ibáñez, 32
València 46010

Telfs: 96-398 3424
Mòbil: 660093574

 


Vegeu el mapa més gran


RENFE

FGV