Si us plau, VISITA EL NOSTRE NOU LLOC WEB

En el curs acadèmic 2016-2017, el programa de màster ha comptat amb els següents professors visitants:

  • Dra. Sophie Loussouarn, Universitat Jules Verne Picardiè a Amiens: “Brexit: What Next?”. Octubre 2016
  • Dra. Ioana Albu, Universitat d’Oradea (Romania): “The Language of Human Rights”. November 2016.
  • Dr. Dieter Stein, Universitat Heinrich-Heine en Düsseldorf: “Language in the Law”. November 2016.
  • Dr. Gea de Jong, Universitat de Marburg: “Introduction to Forensic Phonetics”. February-March 2017.
  • Dr. Meizhen Liao, Central Xinesa University en Wuhan: “Courtroom Discourse Analysis, with Focus on Chinese Courtroom Discourse”. March 2017.
  • Dr. Min Zeng, Central Xinesa University en Wuhan: “Foreign Language Education and Research in Xina: From the Perspectives of Cultural Identity and Cultural Insecurity”

El Màster universitari en Anglés i Espanyol per a Fins Específics per la Universitat d’Alacant, promogut per l’Institut Interuniversitari de Llengües Modernes Aplicades (IULMA), és un màster de 60 crèdits ECTS, verificat per l’ANECA després de quatre cursos acadèmics d’experiència docent, amb orientació acadèmica i investigadora, i un dels períodes formatius del Programa de Doctorat en Estudis de Filologia Anglesa. Les dues orientacions, l’acadèmica i la investigadora, que confluïxen en este Màster fan que el perfil general: anglés i espanyol per a fins específics es materialitze en dos perfils d’especialització del títol: (a) Alta especialització acadèmica en anglés i espanyol per a fins específics. I (b) Iniciació a la investigació interdisciplinària en el camp de les llengües d’especialitat, i.e. anglés i espanyol per a fins específics. Els tres objectius generals del títol són els que s’especifiquen a continuació: (a) Adquirir una alta especialització acadèmica en la disciplina lingüística de l’anglés per a fins específics (IFE); (b) Adquirir una alta especialització acadèmica en la disciplina lingüística de l’espanyol per a fins específics (EFE); i (c) Aprendre les teories, els models lingüístics, els mètodes i dissenys, i les tècniques d’anàlisi qualitativa i quantitativa de dades necessàries per a desenvolupar la investigació en el camp de la lingüística aplicada a les llengües d’especialitat (IFE i EFE). Més informació en el document adjunt.

Més informació: